Keresés
Kosár
A kosár üres

A szőlőmag kivonatról:

A szőlőmag kivonat egy hatásos antioxidáns, mely hasznosnak bizonyul az idő előtti öregedés és degeneratív betegségek ellen. Az egyik legerősebb antioxidáns, melyet valaha felfedeztek. Számottevő hatása van az egészségre, mellyel javíthatjuk az életminőséget. A szőlőmag kivonat nemrégiben bizonyította, hogy húszszor hatásosabb a C- vitaminnál és ötvenszer az E-vitaminnál. Mostani kísérletek kimutatták, hogy a rák előbukkanása 11,4 %-kal nagyobb valószínűségű az alacsony szintű antioxidáns mellett.

Kutatások szerint a szőlőmag segít  következőkben:

kapilláris erek erősítése, érfunkció javítása
kötőszövetek erősítése és javítása
segít a szklerózis multiplexben szenvedőknek
hasznos az ínynek és a fogaknak
redukálja az allergiás tüneteket
a hisztamin termelésének minimalizálásával csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet
segít a rákmegelőzésben
erősíti az immunrendszert
javítja a perifériás keringést és a látást
gátolja bőr öregedését
elősegíti a sérülés utáni duzzanat gyógyulását

Dózis:

Napi 1-2 kapszula étkezés közben, vagy az orvos utasítása szerint.

Összetevők:

60.300 mg vörös szőlőmag kivonat.

Eddigi tapasztalatok:

A szőlőmag-kivonattal nagyon jó eredményeket értünk el az érrendszeri megbetegedéseknél. Képes az érrendszert regenerálni, a meszes részeket megtisztítani.

A vérnyomás beállításában is kiválóan teljesített a készítmény, itt ugyan hosszabb idő szükséges az eredmények eléréséhez. Az előírt gyógyszerek melletti szedéssel kell kezdeni, és később lehet csökkenteni, illetve elhagyni a gyógyszereket.

Az allergiás tünetek csökkentésében szintén jelentős eredményeket sikerült elérni. Az alkalmazás főleg a közép- és idősebb korosztálynál lényeges, az egyéb hasznos tényezők miatt.

Vannak olyan betegeink, akiknél a visszérproblémára tökéletes megoldást jelent. A szedés felfüggesztése után 1-2 héttel ismét jelentkezik a fájdalom. Az újrakezdést követően viszont néhány nap múlva ismét tünetmentesek.

Jelentős sikereket értünk el a fogínyproblémák területén. A duzzadt, lilás fogínyt sikerült regenerálnunk.

 
Tanúsítványok

gmp

 

sportorvos